Marokkaans brood

Brood is heel belangrijk in de Marokkaanse cultuur, omdat bijna ieder Marokkaans gerecht wel met brood wordt gegeten. Bij Marokkanen is brood vooral een belangrijk onderdeel van de warme maaltijd.

Marokkaans brood (uit de oven) hebben wij in diverse verschillende varianten: wit, bruin, groot en klein. Het witte brood wordt gemixt met griesmeel en de bruine variant is puur volkoren.

Marokkaans brood staat bekend als een goed gekneed en compacte broodsoort.

Vers uit de oven

Grote en kleine stokbrood

Net als de puntjes, worden de stokbroden door de dag heen continue vers gebakken in onze bakkerij.

De witte stokbroden worden gemixt met griesmeel en de bruine zijn puur volkoren.

De witte stokbroden worden gemixt met griesmeel en de bruine zijn puur volkoren. Onze stokbroden staan bekend als knapperige broden met een zachte inhoud.

Wij hebben dit brood in drie verschillende varianten: klein wit, klein bruin en groot wit.

Vers uit de oven

Kleine puntjes en bolletjes

De bekende Marokkaanse puntjes en bolletjes behoren tot onze topproducten.

Door de dag heen blijven wij ze vers bakken tot wel 30 keer op een dag, dus ze zijn altijd vers gebakken!

Beiden hebben wij in twee verschillende varianten: wit en bruin volkoren.

Het witte brood wordt gemixt met griesmeel en de bruine variant is puur volkoren.

Onze volkoren puntjes zijn overheerlijk bij ieder maaltijd (net zoals onze witte puntjes!). Dit broodje is ideaal om overal mee naartoe te nemen door zijn kleine formaat.

Vers uit de oven