Over ons bakkerij

Al sinds 2005 maken wij het lekkerste brood, banket en Marokkaanse koekjes in Amsterdam. Met een ruim assortiment van broden en broodjes, staan we voor kwaliteit en diversiteit: elke dag vers uit eigen bakkerij.

Ons Bakkerij

Al Maghrib is een familiebedrijf dat al sinds 2005 brood en banket verkoopt in Amsterdam. In onze bakkerij aan het Gulden Winckelplantsoen tegenover het Bos en Lommerplein, kun je brood, taartjes, Marokkaanse broodjes, koekjes, croissants, worst, drinken en nog veel meer kopen. Onze specialiteit is Marokkaanse deegwaren en koekjes. Wij staan ook bekend om de lekkerste kip en vis pastilla’s: de rijk gevulde Marokkaanse taartjes.

Wij bieden een gevarieerd assortiment, waaronder Marokkaanse koekjes, smida brood en overheerlijke pastilla’s. Zeven dagen per week kunt u bij ons vanaf 07:00 uur terecht voor ambachtelijk en vers gebakken brood en gebak, maar ook voor luxe koffiebroodjes, hartige snacks, belegde broodjes en drinken.

 

Wie we zijn

Bakkerij Al Maghrib is opgericht in 2005. Tegenover het Bos en Lommerplein in Amsterdam was de bakkerij al snel een groot succes. In de jaren erna is de bakkerij uitgegroeid tot een meer complete bakkerij en patisserie met een ruim assortiment van vers brood en gebak uit de eigen oven.

Wij werken samen met onze klanten om een goed assortiment samen te stellen met een ruim aanbod aan gezond, lekker en traditionele broden en gebak.