Marokkaanse pastilla’s

Onze bakkerij staat bekend om de krokante pastilla’s (ook wel bastilla). Dit zijn rijk gevulde hartige taartjes met lekker gekruide kip of verse vis in een krokant jasje van warqadeeg.

Onze pastilla’s zijn gevuld met natuurlijke producten. Zo kopen wij voor de vispastilla’s de vis in bij een visspecialist.

Wij hebben kleine kleine pastilla’s, maar verkopen ook de grotere op aanvraag van klanten. Voor feestelijke gelegenheden, waaronder bruiloften en geboortefeesten, kunt u uw pastilla’s bij ons bestellen.

Lekker knapperig

Gevulde msemmen

De gevulde msemmem (ook wel lemsemmem) is een populaire Marokkaanse pannenkoek, die vaak bij het ontbijt wordt gegeten.

Wij hebben goed gevulde msemmem met groenten en gehakt.

De msemmem is lekker als lekkere snack en tussendoortje, maar ook lekker voor feestelijke gelegenheden.

Onze msemmen wordt gemaakt met kip, tonijn, roomkaas, spinazie en groenten. Wij gebruiken puur natuurlijke ingrediënten zonder onnodige toevoegingen. Onze msemmem is daardoor extra lekker.

Lekker knapperig

Marokkaans mini harcha (griesmeelkoek)

De Marokkaanse griesmeelkoek harcha (ook wel gespeld als harsha) is een populaire snack in Marokko dat vaak wordt gegeten bij het ontbijt.

Wij maken kleine harcha’s die je makkelijk als snack of als tussendoortje kan eten.

Voor onze harcha’s gebruiken wij originele ingrediënten waaronder echte griesmeel en boter.

Ze zijn altijd vers, altijd lekker.

Lekker knapperig

Pizza’s

Wij hebben in ons assortiment als lekkere snack kleine en goedgevulde pizza’s, vol met groenten en heerlijk gesmolten kaas. Onze pizza’s worden gemaakt van enkel verse producten. Wij kopen onze groenten dagelijks in bij onze groentenspecialist.

Luxe broodjes

Ons assortiment gebak omvat naast Pastilla’s en Taartjes, ook  croissants, koffiebroodjes en chocolade broodjes. Bakkerij Al Maghrib gebruikt hiervoor alleen de beste ingrediënten.